Groot gaslek op de Hertogstraat

Arnhem – Woensdagochtend is er bij graafwerkzaamheden een groot gaslek ontstaan in een gasleiding die onder de Hertogstraat loopt.

Rond 11.45 uur werden meerdere brandweer eenheden waaronder die uit Duiven en Velp opgeroepen om te ondersteunen bij de gaslek in de Hertogstraat. Omdat het gas goed te ruiken was in de omgeving heeft de brandweer besloten om een groot gebied af te zetten. Ook zijn woningen in de directe omgeving ontruimt. De brandweer vernevelde het gas dat vrijkwam met water waardoor het gas neersloeg.

 

Liander heeft de lekkage later op de middag kunnen dichten. Er was ook veel politie aanwezig om te helpen met de ontruimingen en de afzettingen.


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top