Greg Shapiro komt op 10 oktober met Leaving Trumpland naar het Posttheater in Arnhem

Greg Shapiro komt op 10 oktober met Leaving Trumpland naar het Posttheater in Arnhem

29 september 2020 Uit Door admin

Greg Shapiro, bekend van Boom Chicago, BNR, Comedy Central en Zondag met Lubach, is terug in de theaters. De veelgeprezen comedian staat op 10 oktober met Leaving Trumpland – A 2020 US Election Survival Guide in het Posttheater in Arnhem.

In Leaving Trumpland neemt Greg Shapiro afscheid van de Trump-stem, waarmee hij sinds de Netherlands Second-video van Zondag bij Lubach veel succes had. Of Donald J. Trump straks blijft of vertrekt, Shapiro feliciteert alvast de echte winnaar: Vladimir Poetin. Moet Shapiro nu zijn Amerikaanse paspoort inleveren? Of heeft hij het nog nodig om voedsel en medicijnen te leveren aan wat nu een shithole country is?
Voor Shapiro is het persoonlijk. Dit jaar doodde COVID, vanwege Trumps sprookjesland aanhangers, zijn stiefvader. In Leaving Trumpland vraagt Shapiro’s Amerikaanse familie niet langer “Wanneer kom je weer naar huis?”, maar “Kan ik niet met je mee naar Nederland?”

Shapiro is nog nooit zo trots geweest half-Nederlander te zijn. En, kijkend naar het Amerika van 2020 – begrijpt hij eindelijk de ware betekenis van leedvermaak. Leaving Trumpland is in het Engels en Nederlands.
Kijk voor meer informatie op: www.gregshapiro.nl