Gouden kerst voor klanten voedselbank

Arnhem – De Arnhemse zanger Joey Hartkamp is bezig met de voorbereidingen van een grote kerstshow op 21 december ten behoeve van de voedselbank.

Deze Kerstshow in de Eusebiuskerk in Arnhem wordt geheel ten behoeve voor de voedselbank georganiseerd. “Joey wil heel graag iets doen voor mensen die niet in de mogelijkheid zijn om een concert te bezoeken of met kerst uit eten te gaan” Mensen die gebruik maken van de voedselbank mogen gratis naar deze kerstshow, ook zijn er 200 kaarten in de verkoop gegaan waarvan de opbrengst naar de voedselbank gaat.

Joey heeft veel artiesten bereid gevonden die mee willen werken aan deze show. De zanger zal zelf zijn nieuws single ‘Kleine lieve lach’ ten gehore brengen, waarvan de opbrengst naar de voedselbank gaat. Frans Duijts, Django Wagner, Vinzzent, Stef Ekkel, Sieneke, Samantha Steenwijk en William Bonne zijn van de partij. De presentatie is in handen van Emile Hartkamp & Angelique Krüger

Meer info en tickets bestellen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/goudenkerst


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top