Felle brand op balkon in de Lobeliastraat

Arnhem – Bij een brand op een balkon van een appartementencomplex aan de Lobeliastraat in Arnhem is het complex korte tijd ontruimd.

De brand werd rond middernacht ontdekt door een buurtbewoner die wakker werd van glasgerinkel. De politie heeft de bewoners van 12 omliggende appartementen in het complex ontruimd. De brandweer wist de brand snel te blussen waardoor erger voorkomen is. Één van de woningen is onbewoonbaar verklaard door de brandweer. Na het blussen van de brand heeft de brandweer metingen verricht in het appartementencomplex en werden zo nodig woningen geventileerd waarna de andere bewoners van het complex weer hun woning in mochten.

foto en video: Michael EdMarc


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top