Fanzone voor aanhangers Zulte Waregem tijdens wedstrijd op 2 november

Fanzone voor aanhangers Zulte Waregem tijdens wedstrijd op 2 november

1 november 2017 Uit Door admin

Arnhem – De Europa League wedstrijd Vitesse – Zulte Waregem vindt plaats op 2 november om 21.00 uur in het Gelredome. We hopen dat het een fantastische voetbalavond wordt. Hier in Arnhem, maar ook in Vlaanderen, waar vele fans van Zulte Waregem de wedstrijd zullen volgen.

Essevee Fanzone
Zulte Waregem wordt door de zowel de club als door de fans vaak aangeduid als Essevee. Speciaal voor de fans van Zulte Waregem wordt van 13.00 uur tot 20.00 uur een Essevee Fanzone ingericht op het Gele Rijdersplein. De Fanzone wordt zo ingericht dat het voor de fans de ideale plek is om naar de wedstrijd toe te leven en van de dag Ć©Ć©n groot feest te maken. Het is er mogelijk om te eten en drinken en er is een DJ. Vanaf hier vertrekken ook de gratis bussen naar het voetbalstadion, zodat de fans op tijd zijn voor de wedstrijd.

Flyers
De Essevee Fanzone is alleen toegankelijk voor de fans van Zulte Waregem. Door middel van flyers (pdf 723kB) die door de politie worden uitgedeeld aan de Vlaamse fans wordt hen gevraagd naar de Fanzone te gaan. Het is bekend dat de meeste fans met bussen arriveren welke door de politie naar de fanzone worden begeleid. Politie is natuurlijk aanwezig om toe te zien dat het feest goed verloopt.

De wedstrijd begint om 21.00 uur. De Fanzone sluit circa 20.00 uur. Na de wedstrijd kunnen de fans niet terugkeren naar de Essevee Fanzone, maar gaan ze richting huis. Samen kijken we uit naar een mooie avond en een spannende wedstrijd!