Expositie “Kunst in de Keuken” door Bricky

Expositie “Kunst in de Keuken” door Bricky

19 januari 2023 Uit Door admin

Op vrijdag 27 januari van opent wethouder Bob Roelofs in De Stadskeuken de expositie Kunst in de Keuken. Kunst in de keuken is een samenwerking van twee Arnhemse smaakmakers, De Stadskeuken en Bricks of Arnhem. Hoe tof is het als je als hobbyfotograaf Arnhemmers een dagelijkse glimlach probeert te bezorgen en je de kans krijgt om je werk, tentoon te stellen en aan een groter publiek te laten zien? En hoe tof is het als je als Stadskeuken je ruimtes kan opleuken met unieke luchtige foto’s met een verfrissende blik op de stad?

In de Stadskeuken hangen diverse foto’s waarop Bricks of Arnhem op geheel eigen wijze Arnhemse iconen in beeld brengt. Wil je in één keer heel veel Arnhems hotspots zien? Wil je weten welke mooie plekken in de stad je nog moet bezoeken? Dan kan de expositie in de Stadskeuken je inspireren! Dus loop vooral (een keer) binnen…

                        15:00 uur        ontvangst met bubbels

                        15:30 uur        officiële opening door wethouder Bob Roelofs

                        16:00 uur        maak je eigen selfie met Bricky

 “Mijn drijfveer is om de stad Arnhem in een ander perspectief te laten zien en daarmee de Arnhemmers een glimlach te bezorgen. Ik hoop dan ook oprecht dat deze samenwerking een bron van inspiratie is voor anderen. Om hun ruimte beschikbaar te stellen aan creatieve Arnhemmers en zo te laten zien hoeveel mooie initiatieven er wel niet zijn in de stad.

Laten we samen de stad nog mooier maken!”

 Na de opening kun je op je gemak de tentoonstelling bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. Maar er is ook de unieke mogelijkheid om een selfie te maken met Bricky.

De foto’s zijn te bekijken tot en met juni 2023. Locatie: De Stadskeuken, Beekstraat 40-42 in Arnhem. De Stadskeuken is open van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 15:00.  Woensdag vanaf 18:00 “Wat de pot schaft” en donderdag tot en met zondag vanaf 17:30 is het pop-up restaurant de Nieuwe Kantine geopend in de Stadskeuken.