Expositie Bricks of Arnhem in De Stadskeuken

Expositie Bricks of Arnhem in De Stadskeuken

28 januari 2023 Uit Door admin

Vrijdag heeft wethouder Bob Roelofs in De Stadskeuken in Arnhem de expositie Kunst in de Keuken geopend. Kunst in de keuken is een samenwerking van twee Arnhemse smaakmakers, De Stadskeuken en Bricks of Arnhem.

Een grote opkomst was er vrijdagmiddag in de Stadskeuken voor de opening van de expositie van Bricks of Arnhem. Dit tot grote vreugde en ongeloof van David Harpe, de man achter Bricky. “Hoe tof is het als je als hobbyfotograaf Arnhemmers een dagelijkse glimlach probeert te bezorgen en je de kans krijgt om je werk, tentoon te stellen en aan een groter publiek te laten zien? En hoe tof is het als je als Stadskeuken je ruimtes kan opleuken met unieke luchtige foto‚Äôs met een verfrissende blik op de stad?” aldus David.

In de Stadskeuken hangen diverse foto‚Äôs waarop Bricks of Arnhem op geheel eigen wijze Arnhemse iconen in beeld brengt. Wil je in √©√©n keer heel veel Arnhems hotspots zien? Wil je weten welke mooie plekken in de stad je nog moet bezoeken? Dan kan de expositie in de Stadskeuken je inspireren! Dus loop vooral (een keer) binnen‚Ķ De foto‚Äôs zijn te bekijken tot en met juni 2023 in de Stadskeuken aan de Beekstraat in Arnhem. Kijk ook eens op www.bricksofarnhem.nl voor meer mooie foto’s met Bricky.