EW Facility Services en Kempenaer Advocaten winnen Arnhems Compliment

EW Facility Services en Kempenaer Advocaten winnen Arnhems Compliment

10 maart 2016 Uit Door admin

Arnhem – Tijdens de Arnhemse Ondernemersavond op 9 maart werd het compliment uitgereikt door de Arnhemse Uitdaging. Bedrijven komen in aanmerking voor het compliment vanwege hun maatschappelijke betrokkenheid.

Medewerkers van EW Facility Services hebben een jaar lang maandelijks geklust bij Bio Vakantieoord met als resultaat twee nieuwe vakantiewoningen. De Kempenaer Advocaten is al jaren actief betrokken bij vele Arnhemse stichtingen en verenigingen en helpt de verenigingen onder andere door inzet van juridische expertise.

Genomineerden
Na een inschrijfronde heeft de jury uiteindelijk zes bedrijven genomineerd. Naast Kempenaer en EW zijn dat Hotel Groot Warnsborn, SAB adviesbureau, Serhat Impex en Strijbosch Thunissen. Mariska Perrier van de Arnhemse Uitdaging: ‘Dit zijn prachtige voorbeelden van hoe bedrijven op een praktische manier bijdragen aan het mooier maken van de Arnhemse samenleving. Met het Arnhems Compliment zetten we jaarlijks bedrijven in het zonnetje die hun betrokkenheid hebben omgezet in concrete acties.’