Ernems trots ! Vitesse broodje van bakker Koenen

Arnhem – Na 2 fantastisch oranje gekleurde dagen is het toch bijna zover, de kriebels in de buik zijn ook te voelen bij de bakkers van Koenen, de echte bakker uit Westervoort en omstreken.

Speciaal ter gelegenheid van de bekerfinale van aanstaande zondag heeft bakkerij koenen een speciaal vitesse broodje ontwikkeld genaamd “Ernems Trots” in de kleuren geel/swert natuurlijk! Dit broodje is de aankomende dagen verkrijgbaar bij diverse winkels o.a. winkelcentrum de kronenburg, winkel steenstraat, winkel Paasberg, winkel wyborgh en de winkels in Duiven maar ook bij diverse horeca gelegenheden en supermarkten in en rondom arnhem.

Koenen, de echte bakker heeft naast het speciale broodje ook een doel opgesteld en dat is zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting Vitesse Betrokken. Stichting Vitesse Betrokken is het maatschappelijke hart van de club. Het doel van de stichting is middels de kracht van Vitesse sociaal-maatschappelijk actief te zijn in Groot Arnhem. Bij ieder verkocht broodje doneert Bakkerij Koenen €0,10 aan deze stichting die zich al jaren inzet voor maatschappelijke activiteiten in en rondom Arnhem!

Samen juichen wij voor Vitesse! Geel en swert zijn onze kleuren!


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top