Eerste kermis na lockdown in Arnhem met gelijk een Megakermis

Eerste kermis na lockdown in Arnhem met gelijk een Megakermis

16 juni 2021 Uit Door admin

Update zie https://www.arnhemplaza.nl/de-kermis-in-arnhem-gaat-pas-woensdag-30-juni-van-start/


Zaterdag 26
Woensdag 30 juni gaat de allereerste kermis in Nederland weer van start na de lockdown, en wel in Arnhem. Volgens het openingsplan van het demissionair kabinet zijn evenementen vanaf 26 juni weer toegestaan. dus gaat het toch echt gebeuren en zal de Mega kermis in Arnhem bij het Gelredome om 13.00 zijn poorten openen. De kermis is van zaterdag 26 woensdag 30 juni t/m zondag 11 juli en zal dagelijks geopend zijn van 13.00 uur tot 23.00 uur, in het weekend zijn de openingstijden van 13.00 uur tot 23.30 uur.

Het is voor de kermisexploitanten een grote opluchting dat ze eindelijk weer aan de slag kunnen om geld te verdienen. Zoā€™n 65 exploitanten uit het hele land zullen bij het Gelredome hun attracties opbouwen. Als je het terrein van de kermis op loopt moet je je handen desinfecteren en bezoekers van 12 jaar of ouder zullen een gezondheidsverklaring in moeten vullen, deze verklaring is voor uw en de gezondheid van anderen. Ook is dit conform de richtlijnen van het RIVM verplicht. Het terrein is groot genoeg om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen. Op het terrein zijn voldoende desinfectiepunten en is er een toilet aanwezig. 

Er wordt gevraagd om zoveel mogelijk contactloos te betalen. Als het te druk word zal de toegang tijdelijk gesloten worden zodat de veiligheid gewaarborgd kan worden. Deze maatregelen zijn nodig om op een veilige en leuke manier een coronaproof kermis te organiseren. 

Het parkeren is gratis en er zijn voldoende plekken beschikbaar bij het Gelredome in Arnhem-Zuid.