Drugsdealers opgepakt na maandenlang onderzoek

Arnhem/Westervoort – De afgelopen maanden heeft de politie een onderzoek gedaan naar twee drugsdealers, één uit Westervoort en één uit Arnhem. Beide heren worden ervan verdacht dat ze, vrijwel iedere dag, verschillende soorten harddrugs leverden aan tientallen personen in Arnhem.

Dinsdag werden eerst drie drugsgebruikers aangehouden en daarna deze twee dealers. Bij deze aanhoudingen is het volgende bij de verdachten aangetroffen en door de politie in beslag genomen:
ruim 1700 euro, harddrugs en softdrugs, twee scooters en een auto, een duur horloge en meerdere attributen voor het ver- en bewerken van verdovende middelen.

De verdachten zijn verhoord en er wordt niet uitgesloten dat er nog meer verdachten aangehouden worden. Het onderzoek loopt nog.

foto: Politie Arnhem-Noord


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top