Droomland tijdens zomerfeest bij ‘s Koonings Jaght

Droomland tijdens zomerfeest bij ‘s Koonings Jaght

24 april 2017 Uit Door admin

Arnhem – In 2017 heeft het zomerfeest van ‘s Koonings Jaght het thema “droomland”. Het word op 20 en 21 mei weer een groot en gezellig feest voor onze cliĆ«nten, familie en bezoekers.

Iedereen is van harte welkom, vooral voor kinderen is het een groot avontuur met een schatkaart speurtocht die ze via diverse activiteiten leidt langs allerlei verschillende figuren en locaties uit verschillende dromen tot uiteindelijk uit te komen bij de droomboom van de elfenkoningin op het kinderplein.

Het zomerfeest wordt op zaterdag om 11.30 uur geopend door het dweilorkest van “De Duitenkluiters”.
Op het park vind u onder andere een kermis, (live) muziek, belevenistenten, schminken, spelletjes, op beide dagen is er een meet & Greet met my little pony en een zomermarkt.

Op het muziekplein treden er verschillende Nederlandstalige zangers op: Emile Hartkamp, Dayen, Danny Poppinghaus, Roberto van Baal, William Bonne, Arno kolenbrander, Mariska, Frank van Etten, Rik Nijman, Tinus Hoekstra, Lesley Williams en ook DJ dr. Beat en DJ party Hent draaien een plaatje, de presentatie is in handen van Manfred.

Onderweg van activiteit naar activiteit is er van alles te zien, te proeven, doen of te beleven.

Wij zien u graag op het zomerfeest van s’ Koonings Jaght op 20 en 21 mei van 11.30-16.30 uur. Verkleed komen mag uiteraard.