Drie nieuwe area’s en groots randprogramma op Hossa! Festival.

13 augustus 2016 Uit Door admin

Hossa! Festival heeft zojuist een uitgebreid randprogramma vrijgegeven rondom de reeds 3 aanwezige podia en meer dan 30 artiesten. Met drie nieuwe area’s, een uitgebreid aanbod aan foodtrucks en dranken en diverse activiteiten biedt het evenement voor ieder wat wils.

KermisOp het festivalterrein vindt men naast de drie podia nu ook drie nieuwe area’s; een Nozem Lounge, Apfelkorn Wunderbar en een Kidstent. Bezoekers kunnen neerstrijken in een lounge met zitzakken en hangtafels welke in samenwerking met Nozem (het drankje van de Zwarte Cross) is vormgegeven. Even gek doen kan samen met echte Heidi’s in de Apfelkorn Wunderbar en kinderen worden in de kidstent vermaakt met onder andere een show, schminken en ballonartiesten.

Ook op culinair gebied is er van alles te beleven. Zo brengt Koffie van Fred koffie tot leven in een grote overdekte koffielounge en is hier een speciale ranjabar voor de kinderen. Diverse foodtrucks bieden naast de vette hap ook Surinaams, vers fruit en zoetigheden. Er is zelfs een echt varken aan het spit voor een broodje pulled pork. Ook de dranken zijn goed vertegenwoordigd met naast een regulier aanbod ook cocktails en speciaal bieren.

Terwijl bezoekers van podium naar podium slenteren is er voldoende te doen. Hossa! Festival biedt diverse leuke, gekke en spannende attracties en activiteiten. Zo kan men meezingen in een echte badkamer tijdens het badkamerkaraoke, plaatsnemen op een rodeostier, een uitdaging aangaan in de moedhoek en zelfs trouwen.

Hossa! Festival wordt gehouden op 24 september 2016 van 13:00 – 00:00 in het Horsterpark, Duiven. Meer informatie en de volledige (muzikale) programmering is te vinden op www.hossafestival.nl