Dit weekend is De Monchyplein en Nijmeegseplein afgesloten

Dit weekend is De Monchyplein en Nijmeegseplein afgesloten

10 november 2016 Uit Door admin

Arnhem – Op verschillende plekken in Arnhem wordt de komende weken aan de weg gewerkt.

De Monchyplein – Nijmeegseplein
In het weekend van 11 – 14 november gaan drie wegbeheerders tegelijk aan de slag. Er wordt dan gewerkt aan het Nijmeegseplein (de provincie), het De Monchyplein (de gemeente) en de John Frostbrug (Rijkswaterstaat). De werkzaamheden en omleidingen zijn op elkaar afgestemd om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Het De Monchyplein is afgesloten van vrijdag 11 november 19:00 uur tot maandag 14 november 05.00 uur. Wel is doorgaand verkeer mogelijk over de John Frostbrug naar de Huissensestraat en omgekeerd. Malburgen-West is bereikbaar via de Nelson Mandelabrug en afslag de Praets of via het Meldeplein.
Voor informatie over de werkzaamheden aan het Nijmeegseplein zie www.bereikbaargelderland.nl.

Vanuit het zuiden
Het verkeer uit het zuiden neemt op de A325 de afslag Elden. Men kan rechtsaf de Burgemeester Matsersingel op en zo via de Pleyroute verder. Men kan ook linksaf de Burgemeester Matsersingel op en via de Batavierenweg en de Eldenseweg naar het centrum rijden.

Vanuit het centrum
Vanuit het centrum kan men de brug over. Na de splitsing van de rijbanen neemt men op de Nijmeegseweg de linkerbaan. Daarna kan het gemotoriseerd verkeer de Huissensestraat nemen. Omgekeerd kan men van de Huissensestraat rechtsaf de Nijmeegseweg op richting het centrum. Daarvoor is slechts Ć©Ć©n rijstrook beschikbaar.

Bakenbergseweg/Schelmseweg
Van maandag 31 oktober tot 14 november is steeds een deel van de Bakenbergseweg en de aansluiting op de Schelmseweg afgesloten voor al het verkeer. Met borden wordt aangegeven welk wegvak wanneer wordt afgesloten. Er is een omleidingsroute voor het doorgaand verkeer en de bussen. Bij de Bakenbergseweg wordt ook een voetgangersoversteek gemaakt. De werkzaamheden op de Schelmseweg worden zoveel mogelijk in de avond en nacht uitgevoerd. De Schelmseweg blijft overdag toegankelijk.

Rijkerswoerdsestraat
Van maandag 31 oktober 7.00 tot en met vrijdag 25 november 17.00 uur is de Rijkerswoerdsestraat afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Bestemmingsverkeer blijft mogelijk. Alleen op de dag dat er geasfalteerd wordt, zal de bereikbaarheid beperkt zijn. Aanwonenden worden hierover apart geĆÆnformeerd.

Voor een overzicht van alle wegwerkzaamheden in de buurt klik hier