Deel van de N325 weer vrijgegeven voor verkeer

Arnhem – Vrijdagmorgen is een deel van de N325 vanaf kruising Lange Water en IJsseloord 2 richting knooppunt Velperbroek weer opengesteld. Het asfalt is hier al vernieuwd, de werkzaamheden gingen sneller dan verwacht, en kon daarom eerder vrijgegeven worden. 

Het overige deel van de Pleijroute, aan de oostelijke kant,  blijft nog afgesloten t/m 17 juli.

Op donderdag 15 augustus 2019 wordt er weer gestart met de werkzaamheden aan de Pleijroute (N325) van knooppunt Velperbroek tot Nijmeegse plein (Arnhem). Het asfalt wordt dan vernieuwd en er worden 2 pechhavens aangelegd. De weg is dan afgesloten voor alle verkeer vanaf knooppunt Velperbroek A12 tot Nijmeegseplein. Het verkeer wordt omgeleid. De Pleijroute (N325) is dan wel weer open voor verkeer vanaf Nijmeegseplein naar knooppunt Velperbroek.

foto: webcam provincie Gelderland

 


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top