De kermis in Arnhem gaat pas woensdag 30 juni van start

De kermis in Arnhem gaat pas woensdag 30 juni van start

25 juni 2021 Uit Door admin
De organisatie van de megakermis in Arnhem is teruggefloten door de veiligheidsregio en mogen niet op 26 juni starten. Zoals in het eerdere bericht op deze site al vermelde dat de kermis zaterdag 26 juni van start zou gaan, is het helaas door veranderde regels uitgesteld naar woensdag 30 juni. 
 
Er was aan de organisatie beloofd dat de kermis op 26 juni van start kon gaan, helaas is de veiligheidsregio hierop teruggekomen en zal de kermis pas op woensdag 30 juni van start gaan.

De Mega kermis in Arnhem bij het Gelredome zal op woensdag 30 juni om 13.00 zijn poorten openen. De kermis is dus van woensdag 30 juni t/m zondag 11 juli en zal dagelijks geopend zijn van 13.00 uur tot 23.00 uur, in het weekend zijn de openingstijden van 13.00 uur tot 23.30 uur.

Ongeveer 65 exploitanten uit het hele land zijn bij het Gelredome hun attracties al aan het opbouwen. Als je woensdag het terrein van de kermis oploopt moet je je handen desinfecteren en bezoekers van 12 jaar of ouder zullen een gezondheidsverklaring in moeten vullen, deze verklaring is voor uw en de gezondheid van anderen. Ook is dit conform de richtlijnen van het RIVM verplicht. Het terrein is groot genoeg om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen. Op het terrein zijn voldoende desinfectiepunten en is er een toilet aanwezig. 

Er wordt gevraagd om zoveel mogelijk contactloos te betalen. Als het te druk word zal de toegang tijdelijk gesloten worden zodat de veiligheid gewaarborgd kan worden. Deze maatregelen zijn nodig om op een veilige en leuke manier een coronaproof kermis te organiseren.