Burgemeester Marcouch sluit drugswoning

Burgemeester Marcouch sluit drugswoning

30 oktober 2019 Uit Door admin

Burgemeester Marcouch sluit per direct een woning aan de Stadhoudersstraat in Arnhem. Vorige week werd bij een doorzoeking in de woning een grote hoeveelheid harddrugs aangetroffen. De doorzoeking vond plaats naar aanleiding van een strafrechtelijk onderzoek. In de afgelopen weken werd Arnhem al geconfronteerd met meerdere dumpingen van drugsafval. “De gevaren en risico’s voor mens en milieu zijn groot”, aldus burgemeester Marcouch.

Burgemeester Marcouch: “In Arnhem is geen ruimte voor drugshandel en criminaliteit. Zeker niet in een woonwijk. Het ontwricht de samenleving en is een direct gevaar voor de buren en de leefomgeving. Juist in je eigen huis en buurt moet je je veilig kunnen voelen. Daarom zitten we er bovenop en sluit ik met onmiddellijke ingang de woning.” De woning blijft in ieder geval gesloten voor een periode van 3 maanden.

Het is heel belangrijk en zinvol om verdachte zaken direct te melden bij de politie. Signalen en tips helpen ons om een vuist te maken tegen de georganiseerde misdaad. Neem dan contact op met de politie op via 0900 – 8844 (bij spoed 112). Melden kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem (08007000). Begin deze maand werden vijf personen aangehouden op verdenking dat zij een pand op het industrieterrein van de Arnhemse wijk Het Broek gebruikten als hennepkwekerij. Dit gebeurde na een anonieme tip.