Burgemeester beëindigt bedrijfsvoering Arnhemse massagesalon

Burgemeester beëindigt bedrijfsvoering Arnhemse massagesalon

22 september 2019 Uit Door admin

De bedrijfsvoering van een massagesalon in Arnhem is beëindigd. Naast massageactiviteiten werden ook seksuele handelingen aangeboden. Daarmee werd de salon als een seksinrichting geëxploiteerd.

Al in 2017 is de exploitant van de massagesalon gewaarschuwd wegens overtreding van artikel 3.2.1 van de Algemene Plaatselijke Verordening. Daarin staat dat het verboden is een seksinrichting te exploiteren zonder daarvoor een vergunning te hebben.

In april 2019 hebben opnieuw controles plaatsgevonden in het pand aan de Rijnkade. Dit is aanleiding geweest om de eigenaar van de salon opnieuw een voornemen tot oplegging van een last onder bestuursdwang te sturen op 15 augustus 2019. Met het besluit van 16 september 2019 is de bedrijfsvoering definitief beëindigd.

Voor Marcouch was de aaneenschakeling van signalen aanleiding om de bedrijfsvoering van de salon te stoppen. “Al eerder is deze massagesalon gewaarschuwd dat illegale prostitutie streng wordt aangepakt en dat er regelmatig gecontroleerd zou worden. Doordat er seksuele handelingen worden aangeboden, zijn de regels opnieuw overtreden. Daarom heb ik besloten de bedrijfsvoering van deze massagesalon te beëindigen. “

 

Afbeelding van blueland via Pixabay