Benefietconcert voor Inke

Benefietconcert voor Inke

19 mei 2018 Uit Door admin

Arnhem/Westervoort – Woensdag 23 mei is er een Benefietconcert in partycentrum Maksim in Westervoort voor de ouders van het 4- jarige jongetje Inke die bij een brand in hun woonwagen in Arnhem-Zuid is overleden. Bij de brand is ook de woonwagen volledig afgebrand, daarom is er een benefietconcert georganiseerd om de ouders mee te helpen om een nieuwe start te maken.

Carel Velden, Bertha Verbeek en Elvira Schoenmaker hebben dit benefietconcert georganiseerd en hierbij krijgen ze heel veel hulp van artiesten, geluidsmensen, het beveiligingsbedrijf, Fd Sound en Party centrum Maksim die kosteloos meehelpen om dit concert tot een succes te maken om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de familie en de nabestaanden in deze moeilijke tijd.

De artiesten die hun bijdrage geven aan dit concert door een optreden te verzorgen zijn: John West, Dean Saunders, Replay, Kobus Engels, Jaman, Peter La Haye, Bertha Verbeek, Franz Joostink, Gerrit Schneider, Tinus Hoekstra, Jessica Malfait, Lenie Gerrits Rolleman, Wesley Ponsen, Roma Mirando Sr, Ray Benjamin, Jurjen Koops, La Sonrisa, Danny Poppinghaus, Gerrit Haverman een Mystery Guest en vele anderen. De presentatie van deze avond wordt gedaan door Ivo Franklin. 

De aanvang van het concert is 19.00 uur bij party centrum Maksim aan de Dorpstraat 71a in Westervoort.
Kaarten zijn online te bestellen via: www.ticketkantoor.nl/shop/benefiet-inke of aan de deur, de prijs is 17,50 per kaartje.