Bejaarde man overvallen in zijn woning; politie op zoek naar getuigen

5 oktober 2018 Uit Door admin

Arnhem – In de nacht van dinsdag 2 oktober op woensdag 3 oktober, tussen 03.00 en 04.30 uur werd een 89-jarige man in zijn woning aan de van Hasseltstraat in Arnhem, overvallen. De man raakte daarbij gewond en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie had die nacht een melding gekregen dat een oudere man gewond op straat zou zitten. Toen agenten hem op straat aantroffen en hem aanspraken vertelde hij dat hij was overvallen in zijn woning. Hij vertelde ook dat hij was geslagen. De politie is een onderzoek gestart en sprak al met diverse buurtbewoners. Omdat de man mogelijk al eerder is lastig gevallen, houdt de politie een oogje in het zeil.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de overval of die nacht of de dagen ervoor iets bijzonders hebben gezien. Of misschien beschikken  mensen in de buurt van de Van Hasseltstraat over camerabeelden van die nacht. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.