Arnhem heeft eigen Monopoly spel

Arnhem – Zaterdag was het dan zover ! Arnhems eigen Monopoly spel werd door ongeveer duizend mensen opgehaald in de Stadsvilla Sonsbeek.

Al sinds eind vorig jaar was het mogelijk om dit spel te bestellen, en veel mensen kwamen zaterdag dan ook om het bordspel op te halen. Onder een stralend zonnetje stonden om 10.00 uur al tientallen mensen te wachten voor de deur van de stadsvilla op Sonsbeek. Het meest gespeelde spel ter wereld werd door Willem Jan Wiegers en Gerard Mulder al eerder uitgegeven in Deventer en Apeldoorn als lokale versies en zijn afgelopen jaar druk bezig geweest om deĀ Monopoly Arnhem uit te brengen.

De Arnhemse versie staat vol metĀ allemaal bekende plaatsen in Arnhem, de bekende Lange Poten, Kalverstraat en Ons Dorp zijnĀ vervangen door bekende Arnhem straten, bezienswaardigheden en bedrijven. Gerard en Willem Jan vinden deze versieĀ het mooiste spel omdat er veel mooiere foto’s op staan. In Arnhem verliep de zoektocht naar sponsors moeilijker dan in Apeldoorn en Deventer maar uiteindelijk is het ze ookĀ gelukt om een heel mooi echt Arnhems spel op de markt te brengen.

Er zijn nog ongeveer 500 exemplaren over voor de losse verkoop, deze zijn ook nog te bestellen op webshop.stedenmonopoly.nl