Actieweek Velperpoort en Steenstraat

Actieweek Velperpoort en Steenstraat

16 februari 2018 Uit Door admin

Arnhem – Van Maandag 12 tot en met zaterdag 17 februari zijn er dagelijks leuke acties bij station Velperpoort en in de Steenstraat. Want vanaf Velperpoort loop je in tien minuten naar het centrum. Dat is net zo snel als vanaf het Centraal Station. En je pakt meteen de Steenstraat mee. Of je bent in een paar minuten in het hart van het modekwartier. Ervaar zelf de voordelen van reizen via Velperpoort en profiteer van de kortingsacties bij de winkeliers van de Steenstraat. En als je er toch bent, pak dan een kopje koffie of een leuke attentie mee.

Gratis koffie, rozen en lekkernijen
Maandag en dinsdag staat er van 8.00 tot 13.00 uur staat er een koffietentje op het stationsplein. Woensdag is het Valentijnsdag, dan delen we rode rozen en snoephartjes uit op het stationsplein. Op donderdag en vrijdag van 12.30 tot 17.00 uur is er vers fruit te krijgen. Om de actieweek goed af te sluiten is op zaterdag weer gratis koffie en thee met (lokale) lekkernijen.

Springkussen en treintje
Neem je kinderen mee, want er staat een groot springkussen en er rijdt een treintje tussen station Velperpoort en het Velperplein. Op alle dagen worden er flyers uitgedeeld met diverse kortingsacties bij ondernemers in de Steenstraat die geldig zijn t/m 28 februari.

Mobiliteitskaart
Om het voor medewerkers extra aantrekkelijk te maken met het openbaar vervoer te reizen, krijgen werknemers die aan de Velperweg werken een mobiliteitskaart aangeboden. Daarmee kunnen ze tijdens de actieperiode ervaren hoe zij voordelig via Velperpoort met de trein of bus kunnen reizen. Met deze mobiliteitskaart kunnen zij tevens sparen voor aanbiedingen van ondernemers in de Steenstraat.

Hé Komaan
De campagne is onderdeel van het landelijke programma Beter Benutten waarmee de overheid het aantal verkeersknelpunten wil verminderen. De campagne Hé Kom Aan richt zich op het beter bereikbaar maken van de stad in de spits. Meer informatie over dit programma en over alle acties is te vinden op www.he-komaan.nl. Het programma Beter Benutten is een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in samenwerking met de Provincie en gemeenten en bedrijfsleven.