Aanleg rotonde Koppelstraat-Zeegsingel

Aanleg rotonde Koppelstraat-Zeegsingel

3 november 2021 Uit Door admin

Tot en met 5 december wordt er aan de Koppelstraat en Zeegsingel gewerkt. De huidige kruising wordt vervangen door een rotonde. De aansluitende wegen krijgen nieuwe riolering en asfalt.

De oorspronkelijke planning van de werkzaamheden is aangepast. Van 29 oktober tot en met 28 november is de kruising Koppelstraat-Zeegzingel volledig afgesloten. De werkzaamheden zijn hierdoor waarschijnlijk eerder klaar.

Nieuwe planning
De werkzaamheden vinden overdag tussen 7:00 uur en 16:30 uur plaats. We proberen de overlast te beperken en de straten zoveel mogelijk bereikbaar houden. Daarom worden de werkzaamheden in 3 fasen uitgevoerd:

Fase 1: afsluiting 3 september t/m 28 november oostelijk gedeelte Koppelstraat, Sint Laurentiuslaan, Zeegsingel.
Fase 2: afsluiting 29 oktober t/m 28 november Koppelstraat, Sint Laurentiuslaan en gehele kruising Koppelstraat-Zeegsingel.
Fase 3: afsluiting 3 september t/m 5 december westelijk gedeelte Koppelstraat, Sint Laurentiuslaan, Zeegsingel.

Bereikbaarheid
Tijdens fase 2 is de gehele kruising Koppelstraat ā€“ Zeegsingel afgesloten voor alle weggebruikers. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid. De aangrenzende woningen blijven te voet bereikbaar. Als fase 2 klaar is kan gemotoriseerd verkeer gebruikmaken van de nieuwe rotonde op deze plek. Tijdens fase 3 is er alleen nog een omleiding voor fietsers richting Kronenburg.

Parkeren
Tot en met 28 november is het niet mogelijk om te parkeren langs het werkgebied. Parkeer uw auto op een andere plek in de wijk.

Afvalinzameling
Tijdens het werk kunnen bewoners van de Sint Laurentiuslaan 51 t/m 61 hun afvalcontainer op de normale ophaaldagen op de Hondsdraflaan aanbieden. Dit duurt tot en met 28 november. Voor alle overige bewoners geldt dat zij hun containers op de normale ophaaldagen kunnen aanbieden op de normale plek. De ondergrondse afvalcontainers blijven gedurende de werkzaamheden beschikbaar.

Openbaar vervoer
De bussen rijden tot en met 28 november via een omleiding. Hierdoor komen bushaltes te vervallen en worden er tijdelijke bushaltes geplaatst. Voor actuele vervoersinformatie, kijk op www.breng.nl.

Weersinvloeden
We proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken. Ons werk is afhankelijk van het weer. Het is daarom mogelijk dat het werk bij slecht weer vertraging oploopt. Via de website van onze aannemer blijft u op de hoogte van de nieuwste planning.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en de nieuwste planning op de projectwebsite www.roelofsgroep.nl/gow